Kedves Önkéntes! Nagy szeretettel meghívunk Téged az Útilapu Hálózat Őszi Találkozójára!

2017.09.20.
Service Civil International Hungary

Kedves Önkéntes!

Nagy szeretettel meghívunk Téged az Útilapu Hálózat őszi találkozójára.

Ez az esemény leginkább arról szól, hogy az aktív, új és leendő útilapus önkéntesek megismerhetik egymást és a szervezet kínálta lehetőségeket. 
Ha szívesen megismernéd, hogy mivel is foglalkozik az Útilapu a mindennapokban, és találkoznál lelkes önkéntesekkel, gyere el a találkozónkra! A hétvége során az Útilapu tapasztalt tagjai fogják bemutatni az év közbeni tevékenységeinket, a hazai és külföldi lehetőségeket. Ha a nyár folyamán részt vettél bármilyen programunkon, hozd magaddal az élményeidet és oszd meg velünk.

Mikor, hol?

A program helyszínéül a Zebegényi Szőnyi Tábort választottuk, ami Budapesttől körülbelül 50 percre a festői Dunakanyarban helyezkedik el. 2017. szeptember 29-én este indulunk Zebegénybe, és október 1-én vasárnap kora este érkezünk vissza Budapestre.

Mit?

Délelőttönként közösen a helyi tábornak segítünk apróbb feladatokkal, délután pedig az Útilapuval kapcsolatos élményekről beszélgetünk, játszunk, ismerkedünk, bográcsban főzünk 🙂
Ha még nem ismered az Útilaput, itt megismerkedhetsz a szervezet év közbeni tevékenységével, munkacsoportjaival, tagjaival, megoszthatod a nyári táborban vagy tréningen szerzett élményeidet, ötleteidet. Pár óra önkéntes munka mellett közösen főzünk, játszunk, beszélgetünk.

Workcamps with Útilapu

Milyen költségek merülhetnek fel?

Az utazás önköltséges, ez Budapestről oda- vissza 2240 Ft-ot jelent teljes árú jegy esetén. A szállást a tábor, az étkezést az Útilapu biztosítja.

Ha úgy döntöttél, velünk tartasz, mindenképpen regisztráld magad ezen az űrlapon, hogy tudjunk az étellel és a szállással számolni!
Facebook esemény itt.

Reméljük, hamarosan találkozunk!

Üdvözlettel:
Az Útilapu csapata