Egyszer volt, hol nem volt… egy bevándorló útja

Egyszer volt, hol nem volt… egy bevándorló útja

non-formális képzés élő könyvtárral és elnyomottak színházával Görögországban

A projektről és a képzésről:
(For English change the language setting at the left corner of the page)

Ez a képzés az SCI Hellas, a Concordia és a Javaly Company (francia nyelvű színházi hálózat, akik az elnyomottak színháza és más fórumszínházi módszerekkel dolgoznak) együttműködésével jön létre.
Mindhárom szervezet munkája kötődik a migráció témajához, legyen az társadalmi érzékenyítés, non-formális képzés vagy közvetlen munka bevándorlókkal és menekültekkel.

A képzésre szociális és oktatási területen, fiatalokkal dolgozó vagy önkénteskedő és bevándorló vagy menekült hátterű, közösségszervezésben résztvevő jelentkezőket is keresünk, akiket érdekel a migráció emberi jogi megközelítése és szívesen tanulnának róla nemzetközi közegben az élő könyvtár és az elnyomottak színháza módszereinek segítségével.

Mikor?

2020. szeptember 26.-október 10.

Hol?

Istiaia-Aidipsos, northern Euboea, Görögország (Athéntól 3 órára)
A fogadó szervezet: Concordia

Jelentkezz ha:

  • elmúltál 18 éves.
  • legalább középszinten beszélsz angolul
  • munkád vagy önkéntes tevékenységed fiatalokhoz kötődik, például tanár, tréner, szociális munkás, ifjúságsegítő, ifjúsági vezető,  csoportvezető, közösségszervező vagy
    Kifejezetten várunk, ha nem Magyarországon születtél, de itt élsz!

Ha szívesen részt vennél a programon, kérlek olvasd el és töltsd ki az Útilapu jelentkezési lapját.

Ennek határideje: augusztus 17. 

A projekten való részvétel feltétele, hogy belépj az Útilapu tagjai közé, amelyet a 15 000 Ft-os éves tagdíj befizetésével tudsz megtenni 10 napon belül, miután visszaigazoltuk, hogy kiválasztottunk a képzésre.

Az útiköltség díját 275 EUR-s összeghatárig a program után visszakapjátok, a további felmerülő költségeket, mint a szállás, étkezés a szervezők Erasmus+ pályázatból fedezik.

További részleteket itt találhatsz: CALL FOR PAX OMER 1
Kérdéseiddel nyugodtan keress minket e-mailben az  címen!