Ifjúsági munka speciális igényű, különböző képességű fiatalokkal – ismerd meg a “DiverZe” módszert!

2019.05.28.

 “DiverZe” tréning kurzus Spanyolországban – 2 főt keresünk!

A projektről:

A fogadó szervezet 10 éve azon dolgozik, hogy szakmai és szociális teret hozzon létre értelmi fogyatékossággal élő vagy egyéb speciális bánásmódot igénylő fiatalok és a többségi társadalom tagjai számára. Programjai során szeretné bebizonyítani, hogy a különböző képességeink ellenére a közös munkából és egymás támogatásából mind csak profitálhatunk. A képzés célja, hogy ízelítőt adjanak a “DiverZe” módszerből és a résztvevők saját élményeket szerezzenek arról, hogy milyen is különféle képességű fiatalok csoportjaival együtt dolgozni.

Mikor?

2019. július 2 – július 9.

Hol?

Cádiz, Spanyolország
Fogadó szervezet: Asociación EQUA (asociacionequa.org)

Jelentkezz ha:

  • elmúltál 18 éves (felső korhatár nincs!)
  • jól beszélsz angolul
  • van korábbi önkéntes/munka tapasztalatod értelmi fogyatékossággal élő, vagy más miatt különleges bánásmódot igénylő fiatalokkal, gyerekekkel
  • VAGY fiatalokkal dolgozol és érdekelnek azok a módszerek, amelyekkel különböző speciális igényekkel élő fiatalokat is megszólíthatsz, bevonhatsz.

Jelentkezni a jelentkezési lap alapos átolvasásával és kitöltésével tudsz.
Jelentkezési határidő: június 4.

A projekten való részvétel feltétele, hogy belépj az Útilapu tagjai közé, amelyet a 15 000 Ft-os éves tagdíj befizetésével tudsz megtenni, a további felmerülő költségeket, mint utazás, szállás, étkezés a szervezők Erasmus+ pályázatból fedezik.

További információkat a cseréről itt találhatsz: Project Information – Seminario DiverZe
Kérdéseiddel nyugodtan keress minket e-mailben az  címen!