Hogyan csatlakozhatok?


Szeretnél néha bejönni hozzánk és részt venni a programjainkon?

Velünk önkénteskedni, programjainkon részt venni az Útilapuban, hivatalos tagság nélkül; mindenféle díj fizetése nélkül tudsz! Bármikor, bármelyik itthoni programunkon ingyenes a részvétel! (Persze egy tálca sütit mindig szívesen fogadunk! 🙂 )

Szeretnél külföldön önkénteskedni (táborokban, tréningeken vagy EVS-en)?

Ebben az esetben a részvétel feltétele, hogy hivatalosan is tagja legyél az Útilapunak. Ezt tagsági díj fizetésével tudod megtenni. Erről olvass bővebben itt.

Szeretnél aktív részesévé válni valamelyik munkacsoportunknak?

Ha célod elsődlegesen nem az, hogy utazz és igénybe vedd a „szolgáltatásainkat”, hanem, hogy itthon bekapcsolódj a közösségünkbe és aktívan részt vegyél a szervezet életében, önkéntesen felajánlanád tudásodat, tapasztalataidat, szabadidődet, hogy gazdagítsd az Útilaput és magadat, ezt bármikor megteheted ingyenesen és nagy örömmel fogadunk.

Javasoljuk, hogy első lépésben böngészd át honlapunkat, tájékozódj a nálunk folyó munkáról, írj a munkacsoport vezetőnek vagy vedd fel velünk a kapcsolatot facebookon. Következő lépésben gyere el aktuális rendezvényeinkre, melyet a honlapon és facebook oldalunkon is folyamatosan hirdetünk. Ezeken az eseményeken mindig lehetőség van arra, hogy kötetlenül beszélgess aktív önkénteseinkkel.

Rajtad múlik, hogy mennyi időt, energiát, elkötelezettséget szánsz ránk. Aktív önkénteseink munka vagy egyetemi tanulmányaik mellett végzik tevékenységüket.